سلام زندگی !


تجربه ترک تریاک، شیره، متادون، ترامادول، شیشه و کدئین در منزل

ناخالصی های وحشتناک تریاک در ایران

در بهترین حالت و بهترین نمونه تریاک که توسط افراد با تصور جنس خوب و بعضا به صورت چند صد گرمی تهیه می شود، 60 درصد ناخالصی دارد و نمونه های جنس بد، این مقدار تا 90 درصد می رسد. گاهی برخی افراد جهت حذف این ناخالصی ها تریاک را به طریق دستی جوشانده و صاف می کنند و تصور میکنند... که تریاک به دست آمده خالص می باشد در حالیکه بسیاری از ناخالصیها به صورت محلول در تریاک صاف شده باقی مانده و  به طریق خانگی غیر قابل تصفیه می باشد.

 

بر اساس آخرین آزمایشات صورت گرفته در مرکز ملی مطالعات اعتیاد ایران ، بر روی خالصترین تریاک موجود در بازار مواد مخدر ،بیش از ۱۶ نوع ماده مخرب و ۱۰ نوع آلکالوئیدهای طبیعی خشخاش در تریاک خیابانی مشاهده شد که مواد  مخرب آن به شرح زیر است:


 الف) مواد غیر محلول

۱-غیر نفتی: خون ، جگر ، نان سوخته ، مدفوع و … که همراه با آلودگیهای میکروبی بسیار بالایی می باشد و به اصطلاح پزشکی کانت میکروبی ( تعداد میکروب در واحد حجم ) بسیاری بالایی دارد که می تواند منجر به عفونت داخلی و معده و روده ها ، و انواع سرطانهای معده و خون و سیسیتم لنفاوی گردد.

۲-مواد با پایه نفتی: روغن ، قیر و مازوت،هیدروکربن های آروماتیک بنزنی و …  که باعث انواع سرطانهای معده و خون و … می شود.


ب) مواد محلول

داروهای اعصاب و روان: در تریاک خیابانی ترکیباتی مثل روان گردانهای بسیار قوی ، خواب آورها ، داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای و چهار حلقه ای و ضد اضطرابها وجود دارد که در دراز مدت تاثیرات بسیار مخربی در روحیه و خلق و خوی فرد می گذارد و یکی از عوامل عدم توانایی فرد در ترک اعتیاد و ایجاد عوارض شدیدتر در هنگام ترک ، همین ترکیبات می باشند. از دیگر اثرات این مواد می توان به ایجاد یبوست ،سردرد ، تعریق سرد ، افت فشار خون ، تهوع و بیقراری اشاره کرد.
 

ج) فلزات سنگین

(به دو فرم محلول و غیر محلول در تریاک موجود می باشد ، مانند سرب ، آهن ، مس ، روی ، آرسنیک و …) که به دو دلیل۱- افزایش وزن تریاک هنگام فروش و ۲- به طور ناخواسته در حین فرآوری محصول تریاک از شیره خشخاش ، در ماده اصلی وارد میگردد.و این فلزات سنگین می تواند در مغز استخوان ،عروق خونی ،کبد ،کلیه ها ،طحال ،مغز و سایر ارگانهای داخلی رسوب کرده و باعث از کار افتادن آنها شود .

 

د) آلودگیهای میکروبی

انواع باکتریها،تک یاخته ها واسپور آنها و آلودگیهای میکروبی بسیار زیاد با کانت میکروبی بالا که باعث عفونت های داخلی معده و خون می شود. باید بدانیم که ناخالصیهای موجود درتریاک ،شامل غلظتهای متفاوت و مواد گوناگونی است  که  توسط تولید کنندگان و فروشندگان تریاک اضافه می شود ،در حقیقت مافیای مواد مخدر بدین دلیل این کار را انجام می دهند که فرد مصرف کننده در صورتی که تریاک را از جای دیگر خریداری کند دچار تغییرات نامطلوب جسمانی شده و به اصطلاح حالش بد شده و ماده به وی نسازد ،و به دنبال آن ،این فکر به ذهن فرد مصرف کننده خطور می کند که “جایی که همیشه مواد را تهیه می کردم جنسش خوب بوده و این محل جدید جنس مرغوب عرضه نمی کند” و برای مصرف مجدد به مکان اولیه رجوع می کند .

 

مصرف این تریاک ها هر گونه تظاهرات بالینی غیر مترقبه ای را موجب می گردد، مانندسکته قلبی و مغزی، جنون آنی و روان پریشی ، اختلال در تکلم و حافظه ، سردرد ،سرگیجه ، استفراغ ، تعریق و افت فشار . حتی در زمان ترک ،فرد دچار علائمی مثل افسردگی ،اضطراب ،سایکوز ( روان پریشی ) ،اختلالات شدید خلقی، اختلال خواب و اختلال میل جنسی و کمبود شدید انرژی  می گردد . در مصرف خوراکی این ماده ، ناخالصیهای موجود ،در پرزهای روده و معده رسوب کرده و ترکیبات چسبناک قیری و سیاه رنگی در معده و روده ایجاد می کند .همینطور در نوع تدخینی، این ناخالصیها به صورت رسوبات سیاهرنگ در ریه تجمع کرده که تا آخر عمر هم باقی می مانند. وجود این ناخالصی ها عوارض دیگری را برای فرد مصرف کننده ایجاد می کند که  می توان به تنفس ضعیف ، تعریق سرد ، کاهش شدید فشار خون ، شوک و کند شدن ضربان قلب اشاره کرد . در این افراد بروز مرگ اغلب در اثر ایست تنفسی است .

فرشاد
سلام عزیزان، من فرشاد 42 ساله هستم. تحصیلات دکترا در یکی از رشته های مهندسی دارم.
در اثر اشتباهاتی، چندسال مصرف کننده تریاک به صورت تفننی (در اوایل) و هرروزه (در اواخر) بودم.
به یاری خدا از اسفند 94 به صورت کامل ترک کردم. برای ترک به جرات تمام متون علمی در مورد ترک تریاک و اپیوئیدها رو خوندم و متوجه مشکلات ترک ناشی از کم اطلاعی مصرف کننده ها و نیز کم سوادی، طمع و بی مسئولیتی برخی از متولیان ترک شدم.
این وبلاگ رو برای انتقال تجربه و ایجاد انگیزه برای عزیزان هم دردم ساختم.

تذکر مهم: این وبلاگ جنبه اطلاع رسانی و اشتراک تجربه داره و جایگزین مراجعه به پزشک حاذق و دلسوز نیست.
طراح قالب:عرفان بلاگ بیان